Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő Debrecen - Dr. Zatik János

 
  Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász Debrecen Szent Anna nőgyógyászati magánrendelő Debrecen    
   
 
 
 
 Registration
Making an appointment
Fees
Findings - PAP test result
Frequently Asked QuestionsKövessen minket a Facebook-on is


Orvosi másodvélemény online


Orvos

Dr. Zatik János
szülész-nőgyógyász szakorvos
egyetemi adjunktus

Tevékenység

A magán nőgyógyászati praxis tevékenységi köre a nőgyógyászat, terhesgondozás valamennyi területére kiterjed. Az Ultrahang vizsgálat felár nélkül az alapszolgáltatásaink közé tartozik.

 

Lelet információ

In English

Lelet információ / About findings

Hogy kaphatom meg a rákszűrés eredményét

A rákszűrés eredményének megtekintéséhez kérjük, hogy regisztráljanak be a Regisztráció menüpontban. A regisztrációt követően a rákszűrés eredményét - amennyiben már elkészült - azonnal elküldjük a regisztráció során megadott e-mail címre.

Azok a pácienseink, akik nem rendelkeznek e-mail címmel, és nincs a családjukban, ismerősei között olyan személy, aki regisztrálva van, a honlapunkon nézhetik meg a rákszűrés eredményüket. A lelet megtekintéséhez egy biztonsági kódra van szükség, amelyet a vizsgálat során lehet igényelni. Ezt a kódot a lelet elkészülte után SMS-ben küldjük ki az ezt igénylő pácienseink számára. A kód segítségével megtudhatják a rákszűrés eredményét, szükség esetén a további teendőket, javaslatokat. Magát a cytológiai leletet is megnézhetik, illetve le is tölthetik.

Rákszűrési eredmény megtekintése a nem regisztrált páciensek számára

 

How can I get the result of PAP test

To see the result of your cervical cancer screening please register at the Regisztráció menu. After that we will send your PAP test result immediately to the e-mail address given during the registration process.

If you don't have an e-mail address, you can get the PAP test result by your registered relatives or friends. If you don't have any, we offer an on-line method. In this case you can ask a security code that is needed to see your finding. We send the code by SMS if you need and you notify me in advance (during the examination). In this way you can read the result, suggestions, and you can also download your finding.

Result of PAP test for patient who don't have an e-mail address and can not register

 
   
 

Lap tetejére
 
Készítette:
Honlapkészítés Debrecen